donderdag 22 augustus 2019

Geen blauw, maar groen

Vandaag laat ik twee kaartjes zien die ik aan het begin van de zomervakantie maakte. Twee tafereeltjes met ieder een andere kleur achtergrond. Voor het tweede kaartje had ik een bepaalde kleur blauw in mijn hoofd voor het gras. Ik weet het: gras is niet blauw. Maar ik had ergens een kaartje voorbij zien komen met blauw gras en een goe achtergrond en het zag er erg leuk uit. Maar toen ik mijn grasje had uitgestanst realiseerde ik mij dat ik dat blauw helemaal niet had. Toen gezocht naar een kleurtje dat matchte bij het geel en op groen uitgekomen die een beetje neigt naar aqua. En dat kan ook prima! Afgelopen week was ik jarig en ontving ik van mijn dochters een Distress Oxide. Ze hadden tijdens het knutselen ontdekt dat ik nog luchtblauw miste en waren daarnaar op zoek gegaan. Zo lief! Helaas voor de dames was die kleur er niet en hebben ze voor groen gekozen. Wat is dat toch met dat blauw? ;) 

4 opmerkingen:

 1. Super lief, deze kaartjes! En wauw, een cadeautje van je dochters waar zo over is nagedacht, dat is super! Hoe zijn je eerste dagen bevallen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, jij en blauw...geen idee, maar wel grappig. Je kaartjes zijn allebei heel leuk! En nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ben je al begonnen op je nieuwe school?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Nog een gelukkige verjaardag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel of geen blauw, het zijn echt super toffe kaartjes geworden.
  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat super dat je dochters zelfs op pad gaan voor inkt. Leuk!!
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen