vrijdag 3 mei 2024

Swap met Daniëlle #59

Vandaag weer een gezellige swap van Daniëlle en mij. We zijn lekker bezig met het vrolijke pakket van Daniëlle:


Voor vandaag maakten we allebei een shakerkaart. Daniëlle heeft hele leuke shakertjes in het pakket gedaan. Ik.vind zulk shakerspul geweldig, maar zal het niet snel voor mijzelf kopen. Superleuk.dat ik het nu van Daniëlle kreeg! Ik zag het gelijk voor me: al die lieve bijtjes in een korf. 

In een eigen set zat de bijenkorf. Ik heb er een cirkel uitgestanst, zodat je ziet hoe gezellig het in de bijenkorf is. Op deze kaart komt er een lief bijtje aanvliegen met een mooie bloem. En ook op dit kaartje zwarte accenten voor wat pit.

Ik weet dat Daniëlle shakers vaak wat lastig vindt. Ze heeft zichzelf dus echt uitgedaagd. Zou zij ook een korf gekozen hebben? Of misschien een hexagon? Ga snel kijken! >klik<

4 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk! Hele toffe Shaker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rhode, wat een leuke kaart is het! Enig dat bijtje en het shaker gedeelte! Ik heb wel wat van dat materiaal gekocht, zo leuk om mee te werken. Wie weet heb jij nu ook de smaak te pakken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat super mooi gemaakt. Die shaker maakt het helemaal af.
  Succes weer na de vakantie.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo gaaf deze shaker, wat een leuk idee! Echt een tof kaartje voor jullie challenge! En zo mooi gekleurd ook die bijenkorf!

  BeantwoordenVerwijderen