vrijdag 19 oktober 2018

CAS on Friday #144

Afgelopen week was ik net te laat om mijn kaart nog mee te laten doen bij CAS on Friday. Vandaag is er weer een nieuwe challenge van start gegaan. Ik was net met herfstkaartjes bezig, dus post ik hem gelijk. Deze keer niet te laat ;)


Op een stuk aquarelpapier klodderde ik wat met gele, oranje en rode verf. Toen het droog was spetterde ik er nog wat terracottakleur over. Ik stempelde een heel aantal blaadjes met de set 'One with nature' van Simon Says Stamps. Daarna embostte ik ze met goud. Ik heb wat heen en weer geschoven, verschillende maten kaartjes erbij gepakt en toen tekst gaan stempelen en plakken. Uiteindelijk had ik 7 kaartjes! Dat schiet lekker op.

De vakantie zit er weer op. Ik heb heerlijk genoten van alles in een rustiger tempo doen en de kids gezellig om mij heen. De winterkleren hangen in de kast en de mutsen en sjaals zijn weer uitgezocht. 

7 opmerkingen:

 1. Wauw wat tof weer Rhodé!! En super voor massaproductie.
  Fijn weekend verder en jammer dat de vakantie er weer op zit, wij beginnen er net aan.
  Groeten van Femminde
  ps. je kan hem ook nog linken bij K en K (vallende bladeren)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige CASkaart Rhodé! Ik bewonder altijd mensen die dit kunnen, het lijkt altijd zo simpel maar ik vind CASkaarten best lastig. Hier zit de vakantie er ook op, helaas! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het begint nu ook wel weer te worden voor de lange mouwen ;-) dus goed bezig geweest met de kleren! Zo'n vakantie vliegt voorbij, fijn dat je genoten hebt. Ik vind je kaartje super goed gelukt, erg leuk met die mooie blaadjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje, heel stijlvol!! En ja de kleren omwisselen.. ik heb het nog steeds niet gedaan. De zomerjurkjes en korte broeken liggen nog steeds in de kast. Misschien omdat ik die dikke truien en vesten tot nu toe nog niet echt gemist heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig gedaan hoor...heel fijntjes!
  Gr Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig kaartje! Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Cas on Friday!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart! En dat door gewoon wat te 'klodderen'!

  BeantwoordenVerwijderen