maandag 1 augustus 2016

Baby

Mijn voorraad babykaarten moet nodig aangevuld worden. Bij Ellen zag ik al een paar keer kaarten voorbij komen waarbij de laagjes in elkaar vallen en zelf heb ik deze techniek ook een aantal keer toegepast.  Uit een blokje met voorgestanste kerstkaarten kon ik precies een vierkant met houtstructuur snijden. Dit combineerde ik met verschillende papiertjes in zeegroene tinten. Uiteindelijk werd het een hele puzzel. Ik had het mijzelf moeilijk gemaakt! En dan nog opletten dat je die uiterst kleine stukjes niet kwijtraakt voor je ze op hebt kunnen plakken. Op sommige plaatsen past het net niet helemaal, maar dat zie je alleen als je er met je neus bovenop zit :)


Ik vertrek zo met de kinderen naar mijn zus. Samen met mijn tantes die hier drie dagen zijn, gaan we een uitgebreide lunch maken. Dat wordt vast heel gezellig!

8 opmerkingen:

 1. Cute, sweet and lovely, dat is je kaartje! Lief met die kleuren en de baby woordstans is prachtig! Mooi gedaan, soms bezorg je jezelf inderdaad veel werk met het inplakken van alle losse onderdeeltjes maar het ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf kaartje! Ik vind dat puzzelen een heerlijk werkje, maar de stukjes moeten niet te klein zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onwijs leuke kaart! Goed gelukt! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. IK herinner mij zoiets van de liftchallenge. Dat was inderdaad nog een hele klus. Het resultaat is prachtig; ik hou van sterren en deze kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enig kaartje! Wat heb je mooie kleuren gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, een hele leuke techniek ik heb er een keer een kerstkaart mee gemaakt. Ik vind jouw baby kaart ook erg mooi geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Even tijd voor een vakantieblogrondje. Lekker op het terras van 'ons' huis met uitzicht op de Montagne Noir, genietend van de lichtjes in de verte en een verkoelend briesje. Hebben jullie genoten van die gezamenlijke lunch? Wat ontzettend leuk dat je ook aan het puzzelen bent geslagen! Leuke 'techniek' is dat, hè?! Ik ben er fan van en ook van jouw kaartje. Hele mooie kleuren ook die je gebruikt hebt. Bonsoir!

  BeantwoordenVerwijderen