maandag 8 augustus 2016

Welcome, little one!

Vorige week waren mijn tantes hier een paar dagen. Heerlijk om een aantal dagen met elkaar door te brengen. Op dinsdag hebben de kinderen 's middags een vogel geknutseld met een kleurrijke staart. Deze week willen we nog een kooitje voor de vogel knutselen. Dan is het helemaal af.
's Avonds zijn mijn tantes en ik lekker aan de slag gegaan. 

Ik wilde graag een geboortekaartje voor een jongen maken. Ik gebruikte daarvoor een stempelset van PTI. Het leek mij leuk om deze eens op een andere manier te gebruiken en in 1 kleur te stempelen. Ik heb dit nog niet eerder gezien en iets nieuws proberen is altijd leuk!
Ik stempelde op een kleiner vierkant die ik had uitgestanst (MFT). Daarachter plakte ik een papiertje dat ik van mijn tante kreeg (geen idee welk merk). Heel eenvoudig om te maken, maar ik vind het resultaat zelf erg leuk.


Inmiddels heeft mijn man ook vakantie. Heerlijk om alles lekker rustig aan te doen. Het knutselen schiet er nu een beetje bij in. Maar dat komt na de vakantie wel weer. Binnenkort ben ik jarig en dan krijg ik vast nog wel knutselspullen van mijn familie. En die kan ik meestal niet lang laten liggen...!

9 opmerkingen:

 1. Lief is je kaartje met het waslijntje.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje, mooi in zijn eenvoud! Ben heel benieuwd wat voor knutsels je zal krijgen voor je verjaardag en wat je ermee gaat maken natuurlijk. Fijne vakantie ! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht dat ik al een opmerking had geplaatst, maar ik zie 'm niet.... Dan nog een keer: erg leuk hoe je de stempel hebt afgedrukt! Het papiertje past er precies bij. Blijf maar lekker in de relaxmodus, heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Werken in één kleur oogt rustig en persoonlijk vind ik dat erg mooi. Op die manier krijg je bij dit waslijntje het idee van een silhouet. ( zwart-wit; begrijp je wat ik bedoel?) Gaat papier; en heerlijk om zo met familie iets te doen. En vooral om samen te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig en vooral ook een schattig kaartje! Mooi, één kleur, tof papier op de achtergrond! Geniet lekker van het rustig aan doen, en van je vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! en een fijne vakantie toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke stempelset met die waslijn! Heel lief. In 1 kleur stempelen heeft wel wat... Geniet verder van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben nog steeds niet rond met alle blogs bijlezen na mijn vakantie... Men heeft niet stil gezeten in de zomer :). Jij ook niet! Net even alles bijgelezen. Leuk! Tja, hanging out blijft zo leuk. Ik heb dit ooit eens gedaan met goud embossing (mono dus ook), maar op de een of andere manier is die nooit op mijn blog gekomen... Ook nog niet verstuurd of verkocht, dus ik zou er nog eens een foto van kunnen maken. Zeg, geef je precieze verjaardagsdatum in een mailtje eens door, alsjeblieft. Ik spreek je vast wel weer snel! P.s. weet je wanneer we die PTI spullen kunnen verwachten? Zo'n zin om met die ene set aan de gang te gaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen