vrijdag 12 augustus 2016

CAS(e) this sketch...Bij CAS(e) this sketch was er afgelopen week een leuke challenge. Ik dacht dat de challenge tot zaterdag liep. M'n kaartje was al af, maar ik had het nog niet kunnen plaatsen. Meedoen met de challenge gaat dus niet meer, maar ik wil hem nog wel even aan jullie laten zien.

Bij het zien van de schets moest ik gelijk denken aan de snorretjes. Ik heb eerst de tekst gestempeld. Daarna heb ik de snorretjes gestempeld, van licht naar donker. Een echt CAS-kaartje!


Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog! Het is altijd erg leuk om de jullie reacties te lezen!
8 opmerkingen:

 1. Dat overkomt mij nu ook altijd, maak ik een kaart voor een challenge ben ik te laat om hem 'in te leveren' ha ha. Gelukkig genieten wij hier nu van je prachtige kaart, superleuk met die verschillende snorretjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Rhode,
  Het gebeurd mij ook regelmatig. Maar wel leuk dat je hem nog even laat zien want hij is wel errug leuk geworden. Misschien inspireer je me wel voor het maken van een nieuwe stempel van gum.
  Ook een superleuk kaartje uit je vorige post. Ik had hem nog nooit alleen in zwart gestempeld gezien maar dat is gewoon erg leuk. Leuke stempels ook. Ik mag ze van mijzelf niet kopen omdat ik al zoveel leuke dingen heb om babykaartjes te maken.
  Fijn weekend!!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof kaartje, met al die verschilende snorretjes!! Dat is iets voor mijn man, hij is zo trots op zijn eigen snor...Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit vind ik een geweldige mannenkaart! Helemaal leuk met al die snorren. Jammer dat je te laat was voor de challenge. Maar wat mij betreft heb je gewonnen, hoor. Top kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk gedaan!! Ik moet ook altijd erg opletten als ik mee wil doen... Je kaartje is er niet minder om :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo simpel en zoveel effect! Ik vind het een geweldige mannenkaart!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat gebeurd mij ook regelmatig dat ik meedoe aan een challenge en uiteindelijk te laat ben. Je kaart is erg leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die zijn volgens mij erg moeilijk te maken, mannenkaarten. Maar deze is erg goed gelukt. Leuk!

  Groetjes Larissa

  BeantwoordenVerwijderen