maandag 29 augustus 2016

Veel liefs

Ook mijn vakantie is weer voorbij. We gaan weer naar het gewone ritme. De komende tijd is erg druk. Alles start weer op en daarnaast hebben we allerlei feestjes in de familie. Altijd leuk, maar ik denk dat ik het knutselen even op een lager pitje moet zetten. Ook het reageren op jullie blogberichtjes komt er misschien niet altijd van, maar dat hoop ik daarna weer gewoon op te pakken. 

Vandaag laat ik een kaartje zien dat ik een tijdje geleden maakte voor m'n tante. Ik weet hoe ze ervan houdt om post te ontvangen. Goede reden voor een kaartje, dus! Ik stempelde hartjes op wit cardstock en strooide er wit embossingpoeder op. Omdat ik heating tool heb, houd ik het cardstock boven het gasfornuis. Een beetje op je vingers letten, maar dan gaat het prima! Vervolgens heb ik met een make-up sponsje inkt over het cardstock geveegd. Wat spettertjes water er op en toen was het klaar. Op een stukje roze cardstock gemat en daarna de tekst gestempeld.Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Het is iedere keer weer erg leuk om jullie reacties te lezen!

7 opmerkingen:

 1. Schattig kaartje, heel mooi!! Succes met alle drukte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg lief kaartje, mooi gedaan!! Heel herkenbaar, als de vakanties voorbij zijn wordt er weer van alles gepland en georganiseerd. Omdat wij meestal buiten het seizoen gaan, missen we nog wat feestjes als we op vakantie gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vind ik dit een gaaf kaartje! Hier hou ik van. Altijd wennen na een vakantie als alles weer begint en tijd ineens weer belangrijk is. Komt goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief kaartje.
  Succes met de drukte aankomende tijd. En ik wacht geduldig op je komende creaties :)

  Groetjes Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gelukt en erg leuk met de tekst eronder! Sterkte weer volgende week. Ik kan je verzekeren: je zit zo weer in het ritme...

  BeantwoordenVerwijderen