donderdag 4 mei 2017

#use your stuff

Cornelie heeft het leuke idee opgevat om eens in je knutselspullen te duiken en spullen te gebruiken die je lang niet gebruikt hebt of zelfs ongebruikt in de kast liggen. En ik doe graag mee!

Eerlijk gezegd moet ik mij regelmatig bedwingen om geen nieuwe spullen te kopen. Er komen elke keer zulke leuke, nieuwe stempels en stansen op de markt! Maar als ik dan zie welke spullen ik nog heb, vind ik dat ik die eerst maar eens moet opmaken(papier) of vaker gebruiken (stempels en stansen). Daar sluit het idee van Cornelie goed bij aan!

Toen ik vorig jaar de prijs bij MFT won, koos ik ook voor de stans om een flip-flop kaart te maken. Maar die lag nog steeds ongebruikt in de kast! Ik had hem al een paar keer tevoorschijn gehaald, maar dan wist ik niet goed wat ik ermee aan moest. Tijd om die nu toch eens te gaan gebruiken. 

Ik begon met het maken van een kaartje, gebaseerd op een kaartje dat ik ooit bij Inge had gezien (geen idee meer welke post dat was).


Ik heb het ruitjespapier in allerlei kleuren, dus ik koos ook voor blauw. Ik had al eerder de konijntjes gekleurd en die kon ik nu mooi gebruiken.


Ik was lekker bezig, dus maakte dezelfde soort kaartjes in roze, geel en lichtblauw. Die liggen nu te wachten tot ik heb bedacht welke afbeelding daar leuk bij is... 

12 opmerkingen:

 1. Superleuk! Het heeft even moeten wachten voordat je ermee aan de slag ging, maar je hebt er wel gelijk iets heel moois mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf! Ik bedenk mij nu dat ik ook van dat soort stansen heb maar dan van SU, zou ik ook weer eens wat vaker 'moeten' gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk dat ik je kan inspireren. Dat was nou precies de bedoeling. Maar je kan het leuk bedenken, je moet dan maar weer afwachten hoe het wordt opgepakt. Erg leuk, ik zie het steeds vaker voorbij komen en ook dat inspireert mij dan weer enorm! Kortom super leuk! Je kaartjes ook, en ik herken je zo goed hierin, en ik laat sommige dingen, maar soms kan ik iets niet weerstaan, en zo groeit de verzameling ;-)
  Ik geniet ervan en doe er gelukkig wel veel mee, maar toch blijven er soms dingen liggen en dat vond ik zonde. Goed bezig zijn we dus ;-)
  Mooi geworden en super leuk deze flipflop kaartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes Rhodé!! En wat leuk dat je je ook hebt laten inspireren door Cornelie. Ik ben zelf bezig met een projectje met "oud papier", je snapt wel wat ik bedoel. Ik blijf het zelf ook leuk vinden om oud en nieuw te combineren.
  En ook af en toe is het best leuk om eens weer met wat nieuws te werken.
  Fijn weekend!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige kaartjes Rhodé! Ik heb deze stans ook maar net als jij een beetje drempelvrees geloof ik. Ik heb hem nog niet gebruikt... Maar nu ik dit zie.. hij is toch wel heel erg leuk! Slim ook om er meteen een paar in verschillende kleuren te maken, ik ben heel benieuwd naar de andere kleurtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha ha, zo herkenbaar, ik heb deze stans ook maar weet niet waar te beginnen, de ovale heb ik wel al een keer gebruikt maar die poging ging niet helemaal goed. Jouw kaartjes zijn echt heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik weet nog wel dat je deze prijs won, leuk dat hij door deze uitdaging eindelijk wordt gebruikt. En hoe, twee super leuke kaarten! Erg mooie papiertjes en leuke stempels er bij, helemaal af zo. Gezellig dat je ondanks mijn afwezigheid nog een berichtje hebt achter gelaten op mijn vorige kaart! Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel herkenbaar:) Je kaartjes zijn hartstikke mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap hoor dat jij je kunt bedwingen om iets nieuws aan te scahffen!
  Deze kaarten zijn echt heel tof.
  Leuek stans ;)

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk gedaan hoor Rhodé, goed idee hè dat use your stuff! Ik koop eigenlijk veel te veel (en zeg dan maar "ik rook niet" ;-)). Maar probeer ook alles eens wat vaker te gebruiken. Je flip flop kaarten zijn erg leuk gelukt, vaker gebruiken die stans ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kaarten en ik heb ook zo'n snijmal liggen tijd dat ik die eens terug ga gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen