donderdag 8 maart 2018

Nog een keer de liftchallenge

Ik was gisteren zo lekker bezig, dat ik nog een idee uit kon werken. Met het jurkje van PTI deze keer. Die stempelset heb ik echt al veel gebruikt, maar ik blijf hem leuk vinden. Ik stempelde een aantal keren het jurkje. In het jurkje stempelde ik een hartje uit een set van Lawn Fawn. Vervolgens stempelde ik het jurkje nog een keer op DP van MFT. Die knipte ik uit en plakte ik over één van de gestempelde jurkjes op de kaart. 
Vervolgens de tekst met VersaMark en embossingpoeder. Jawel, weer boven het gasfornuis. Bij mijn vorige post kreeg ik al reacties om toch maar een heating tool aan te schaffen. Cornelie gaf daarbij aan dat je daar ook de inkt snel mee kunt laten drogen. Dat heeft mij wel over de streep getrokken. Die heating tool gaat op mijn lijstje!


Ik wilde het geheel eerst op zwart matten, maar dat werd wel heel zwart voor een babytje. Daarom op roze. Het lijkt een andere kleur dan het jurkje, maar dat is het niet. 

Vandaag is de sluitingsdag voor de liftchallenge. Ik kan dus nog net meedoen met dit kaartje!

Ik doe mee met: Liftchallenge #127

7 opmerkingen:

 1. Ooh, ook dit is een ontzettend mooi en lief kaartje! En ja, die heatingtool is echt wel een geweldig ding, zet maar bovenaan de lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief kaartje! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook leuk met al de jurkjes! Roze randje is voor een babykaartje echt wel beter dan een zwarte. Slim om een heattool aan te gaan schaffen, ik gebruik ‘m best veel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Krijg je geen spijt van en zo enorm duur zijn ze niet ;-)
  Wat leuk dat je nog een kaartje hebt gemaakt. Schattig dat jurkje. Erg tof ook deze, dank je wel Rhodé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat schattig al die vrolijke jurkjes! En witte tekst op een zwart reepje papier staat bijna op elke kaart goed. Die heattool komt dus echt wel van pas, daar ga je geen spijt van krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaartjes zijn het geworden!! mooi om te zien dat ze zo verschillend zijn met hetzelfde uitgangspunt.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I really likes your blog! You have shared the whole concept really well and very beautifully soulful read!Thanks for sharing.
  ดูหนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen