maandag 12 maart 2018

Uitnodiging #2

De uitnodigingen die ik pas liet zien, zijn de deur uit. Het feestje is binnenkort. Het is niet het enige feestje. In een maand tijd zijn onze oudste drie kinderen jarig. Dat betekent dus 3x uitnodigingen maken, 3x traktaties en 3x een feestje. Ik begin daarom op tijd met het plannen en organiseren. Dan is het voor mij te overzien. Samen met mijn dochter maakte ik deze uitnodigingen voor haar feestje:Ze wilde er graag een schudgedeelte in en ze bedacht ook de kleuren. Ik vind zelf dat je het woord 'feestje' niet helemaal goed kunt lezen (en het is al helemaal moeilijk om het op de foto te krijgen!), maar zij wilde het zo. Ze is helemaal blij met haar shakerkaartjes waarbij ze het meeste zelf gedaan heeft. De achtergrond kleuren, uitstansen van het vierkant en de sequins uitzoeken. 
Ik heb vroeger met mijn moeder ook altijd geknutseld en ik vind het heerlijk om het ook met mijn kinderen te doen!

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtuitnodigingen hebben jullie verzonnen, je dochter heeft smaak! Gezellig, om dit samen zo te doen, dan ben je als kind zó trots! Vroeger heb ik ook heel veel met mijn kids geknutseld, dat zijn fijne uurtjes. En mijn drietal is ook binnen één maand jarig, veel hè!? Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om samen aan de slag te kunnen gaan! Schitterende uitnodigingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Drie jarige kids in één maand tijd, das hard werken ;-) Bij mijn jongens zit er anderhalve maand tussen en ik was vroeger altijd een soort van blij als de periode van traktaties verzinnen en kinderfeestjes organiseren weer voorbij was. Erg hè, klinkt een beetje als een ontaarde moeder. De schudkaartjes die je samen (gezellig!) met je dochter hebt gemaakt zijn prachtig. Superleuk dat ze alles zelf verzonnen heeft én heeft geholpen met het maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een druk maandje voor jullie! Maar wel heel leuk en gezellig zo te zien. Gaaf dat je zo fanatiek knutselt met je kinderen. Dat geven ze vast later weer door op hun kinderen. Deze schudkaartjes/uitnodigingen zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke uitnodigingen!! Tof om dat samen met je dochter te doen. En wel een mooie tijd van het jaar om jarig te zijn, ideaal voor feestjes dat lekkere weer.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je dochter heeft goed meegedacht en meegewerkt! De uitnodigingen zijn super leuk geworden! En extra tof dat jullie ze samen hebben gemaakt. Geef die creativiteit maar door :-)

  BeantwoordenVerwijderen