vrijdag 23 maart 2018

Woodlands

Van Gerdine leende ik de stempelset 'Woodlands' van Avery Elle. Een ontzettend leuke set. Je kunt er geweldige tafereeltjes mee maken. En daar hou ik van. 


Het kleurwerk valt enorm mee. Het was echt zo 'gepiept'. Ook hier gebruikte ik weer het kader dat ik ook gebruikte bij de rompertjes. Ook die stans heb ik geleend. Ik heb een heel voorraadje gestanst, want ik vind hem erg leuk. 

Afgelopen weken heb ik veel extra moeten werken (nascholing). Dat hebben we nu achter de rug. Het duurt nog even voor de volgende studiedag zich aandient. Ik heb dus mooi de tijd om me te storten op het huishouden en de feestjes van de kinderen. En hopelijk heb ik af en toe 's avonds nog even een momentje om te knutselen!

7 opmerkingen:

 1. Ja...deze set heb ik ook! Zo leuk! Jouw kaartje is echt een plaatje, zo lief! Succes met alle bezigheden, en een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat mooi weer Rhodé!! Mooi door de eenvoud.
  En een super kader. Ik snap dat je een voorraadje stanst.
  Ik wens je de komende weken wat meer knutseltijd toe.
  Fijn weekend!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kader! Daar zou ik ook een voorraad van stansen.
  En de stempelset ik ook prachtig!
  Ik hoop dat je wat tijd vind. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuk kaartje, mooi gekleurd en toffe stans! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat de drukke werkweken enigszins voorbij zijn! Dan is er weer ruimte en energie voor andere dingen. Dit kaartje is hartstikke leuk geworden. Mooi gekleurd. Leuk tafereeltje in een mooi kader. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart!! Ik vind het ook zo mooi dat je een groot gedeelte wit hebt gelaten, en dan het mooie witte kader eromheen... ik houd er van!

  BeantwoordenVerwijderen