vrijdag 10 mei 2019

Card in a box

 Mijn schoonzus had gevraagd of ik voor Moederdag een kaart voor onze schoonmoeder wilde maken. Ik ging lekker aan de slag met een pop-up slider en appte een fotootje naar mijn schoonzus. Leuke kaart, maarre, het is toch voor Moederdag? appte ze. Want ik had er per ongeluk een verjaardagskaart van gemaakt! Ze is volgende maand jarig, dus die bewaar ik gewoon even.

Maar ik moest wel iets anders bedenken. Ruim twee jaar geleden maakte ik een 'card in a box'. Een leuk modelletje, maar net iets meer werk dan een gewone kaart. Maar zo'n kaart verdient ze wel, dus ging ik lekker aan de slag. 
Ik gebruikte een set van Lawn Fawn die ik van Gerdine (studio Saar & Pien) leende. Een set die heel geschikt is voor dit soort kaarten omdat je er allerlei tafereeltjes mee kunt maken. 
Als basis voor de kaart koos ik geel. Op de flapjes DP van SU. Ik zat een beetje te stoeien met de tekst. Ik wilde eigenlijk een bannertje op het voorste flapje, maar dat werd toch niks. Ik dacht gewoon te moeilijk, want ik kon de tekst natuurlijk rechtstreeks op het DP stempelen! 
Bij Moederdag krijgt m'n schoonmoeder deze kaart samen met een uitnodiging voor een High Tea met ons. 

6 opmerkingen:

 1. Ik vind hem geweldig! Ik heb de set van LF. Ik maakte nog nooit a card in a box. Deze heb ik alvast gepind. Ik vind hem ZO LEUK!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke kaart voor moederdag! Lekker fris ook dat geel. Ik moet ook weer eens een card in a box maken, dat is even geleden maar zo'n leuk effect geeft het. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw deze is super leuk!! Ik zit altijd zo te klunsen met dit model. Maar deze is echt tof.
  En mocht je nog een keer kadozakken maken, laat je het dan wel zien??
  Fijn weekend!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig leuk moederdag kaartje! En dan ook nog en high-tea erbij, haar dag kan vast niet stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ach, wat een leuk kaartje ! helemaal toppie
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super tof! Dit soort kaarten zijn al een cafeautje op zich. Erg leuk gemaakt! Ik heb hier ook ooit nog een tutorial mee gemaakt. Of dat nou op mijn blog was of dat van oma Dee...dat laatste dan ben ik deze kwijt. Dat blog bestaat niet meer. Gelijk even kijken.
  Jouw card in de box vind ik super met al die Laen Fawn figuurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen