donderdag 21 juli 2016

Altenew Daisy

De kinderen hebben bijna vakantie. Vandaag namen ze allebei een klein kadootje en een kaart mee voor de juf. 
Ik maakte twee dezelfde kaartjes met de Daisy stempelset van Altenew:De tekst stempelde ik met stempels die ik een tijdje geleden al (heel erg voordelig) heb gekocht. De bloemetjes gaf ik een glitter met mijn Wink of Stella glitterpen. Het is erg lastig om het op de foto zichtbaar te krijgen, maar het gaf in ieder geval een leuk effect. 

Ik ben benieuwd of ik in de vakantie veel tijd voor knutselen heb. Ik heb in ieder geval nog genoeg andere plannen. Op de een of andere manier krijg ik altijd schoonmaakkriebels in de vakantietijd. En natuurlijk wil ik ook veel leuke dingen doen met de kids!

Leuk dat je even een bezoekje bracht aan mijn blog!

8 opmerkingen:

 1. Ja joh...bijna vakantie! Morgen nog een dagje, heerlijk! Ga lekker genieten jij, samen met je gezin! En je kaartje is prachtig, wat zijn dat mooie stempels!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart! Gave bloemenstempels en mooie kleuren ook bij elkaar. De tekststempel is ook leuk, heb hem zelf ook :) groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaarten heb jij voor de juffen gemaakt! Beeldschoon. Heerlijk dat de kinderen bijna vakantie hebben, maakt het voor jou ook een stuk relaxter. Schoonmaakkriebels vind ik persoonlijk niet bij de vakantie horen ;) Leuke dingen met de kinderen doen daarentegen weer wel. Heb het goed met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje, mooie stempels in mooie kleuren. Geniet van de Vakantie met of zonder zomerschoonmask...
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi, geniet van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, die bloemen zijn ook zoooo mooi!! Leuk gedaan! En fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een beauty; dit zijn prachtige stempels. Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, super super mooi!
  Vandaag mijn laatste werkdag, nu even pauze (-: Ik heb mij veel voorgenomen op hobbygebied en hoop dat ik er aan toe kom.

  Jou en je gezin wens ik een heel fijne tijd, ga lekker genieten!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen