vrijdag 15 juli 2016

Mannenkaart

Vorig jaar kocht ik een papierblok dat heel geschikt is voor mannenkaarten. Ik heb er al een heel aantal kaartjes mee gemaakt, maar er zitten ook nog wat ongebruikte papiertjes in. Terwijl ze toch heel leuk zijn! Maar ja, hoe ga ik ze gebruiken? 
Gisteren kreeg ik een ideetje waar één van mijn ongebruikte velletjes heel geschikt voor was. En zo ontstond mijn mannenkaart:De achtergrond maakte ik van twee verschillende papiertjes. Het zwarte en cremekleurige kader uitgestanst en daarna de tekstballon geknipt. De tekst gestempeld met mijn alfabet stempels van Altenew. Ten slotte nog wat sequins en glitters om het af te maken.

Zo kan ik op de valreep nog meedoen met de challenge 'mannenkaart' bij Knutsels en kadootjes!

10 opmerkingen:

 1. Super leuk Rhodé! Ik vroeg me eerlijk gezegd af wat het teken was dat jij als hoofdletter H hebt gebruikt toen ik de stempelset kocht..... Zo had ik het nog niet bekeken :-) mooi mannenkaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Super leuk Rhode, zo zie je maar weer waar op de valreep ideetjes niet goed voor zijn, en met restjes papier kun je heel veel leuke dingen doen. Echt een stoere kaart, bedankt voor het mee doen bij K&K. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie mannenkaart! Gaaf dat kader met daarin de tekstballon. Tsja en wat ik van je alfabet vind, weet je volgens mij wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat alfabet is wel een super aankoop; gaaf op deze mannekaart. Em leuk met die speech bubble!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart, ik hou wel van deze stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke mannenkaart! Dat alfabet is top maar het gaat er natuurlijk om hoe creatief je er mee kunt zijn. Geweldig leuk verzonnen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Rhodé,
  Wat een leuke kaart. Super hoe je alles hebt gecombineerd!!
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een supertoffe kaart! Gaaf papier en die spreekwolk is echt leuk! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen