vrijdag 8 juli 2016

Liftchallenge #106

Mannenkaarten vind ik (en ik ben volgens mij niet de enige) niet zo makkelijk. En een kaartje voor een man een moeilijke periode doormaakt, vind ik helemaal lastig. Bij de liftchallenge werd ik gelukkig geïnspireerd voor een kaartje voor deze doelgroep. De te liften kaart heeft een gestreepte achtergrond en verder moet je de schets aanhouden. 
Ik heb even moeten puzzelen, maar dit is het eindresultaat:


De gestreepte achtergrond komt uit een papierblokje van SU, evenals het zwarte DP met witte tekst. De blaadjes heb ik uit restjes papier gestanst met MFT Greenery Bold. En de tekst heb ik gestempeld met het Calligraphy Alphabet van Altenew. Met die laatste aankoop ben ik zo blij! Ik kan nu alle teksten maken die ik zelf wil. 

14 opmerkingen:

 1. Compliment, wat heb je dit mooi gedaan!! Dubbele uitdaging, mannenkaart èn sterktekaart, deze is super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan! Echt knap voor een man. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gelift!!!
  Lekker strak!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dat heb je super mooi gedaan! Het wisselt wel eens. De ene keer lukt het zo, de andere keer wil het bij mij ook niet. Dit is in ieder geval een mooie lift, en een goeie mannenkaart! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mannenkaart gaat wel, maar een sterktekaart voor een man is veel lastiger. Wat heb je dit op deze manier mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind je kaart echt prachtig! Mooie tinten en papiertjes bij elkaar. En die takjes... prachtig. Begrijp ik het nou goed? Heb je die tekst zelf gemaakt, met losse letters? Wat mooi zeg. Geweldig idee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, Ellen. Het zijn losse letters die je tegen elkaar aan stempelt. Super stempelset!

   Verwijderen
 7. Ik vind ze meestal ook wel moeilijk, het wordt al snel iets met radertjes en dergelijke bij mij, maar dat heb jij niet gedaan. Mooie kaart, de tekst zo met losse letters maken lijkt me nog best moeilijk, het ziet er hier uit alsof het één stempel is, knap. Fijn dat je weer meelift, Rhodé!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi gedaan, ik vind je lift echt geweldig!! Ik heb het alfabet ook gekocht en ben er ook al zo blij mee. Jij bent er goed in om de letters zo mooi aan elkaar te stempelen, het lijkt net èèn woord....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige lift heb je gemaakt! Echt heel stijlvol. Ik heb ook even op de rest van je blog rondgeneusd en vind je stijl echt heel mooi. Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie lift Rhodé en ik snap dat je blij bent met je stempelletters, een heel mooi lettertype is het en je hebt zó secuur gestempeld dat het één woord-stempel lijkt te zijn..complimentjes hoor :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie lift. En wat een leuke blaadjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie liftkaart. Het valt vaak niet mee om dit soort kaarten te maken maar jij hebt de juiste snaar geraakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 2 in 1. En ht is super mooi geworden. Ik vind mannenkaarten en sterkte kaarten erg lastig; knap dat je dat het zo mooi hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen