maandag 4 juli 2016

Confetti Flower Dies Maggie Holmes

Tijdens mijn juni-vakantie leende ik van Gerdine wat stempels en stansen. Ook de Flower Dies van Maggie Holmes gingen in mijn tas. Ik ben fan van de papiertjes van Crate Paper, dus ik had genoeg geschikt papier. Het was even wat heen en weer schuiven, maar ik had toch al vrij snel de papiertjes bij elkaar die ik wilde. Omdat de bloem best groot is en het DP nogal 'druk', heb ik de rest van de kaart rustig gehouden.Op deze manier heb je redelijk snel een leuk kaartje. Ik koos ook nog een ander papierblokje uit. Dit keer met wat zachtere kleuren.


Op de foto zie je bij deze kaart niet zo goed het verschil tussen de twee middelste laagjes. In het echt zie je dat wel wat beter. 


4 opmerkingen:

 1. Oeh wat mooi! Ik vind die knalkleuren wel wat hebben; past bij de zomer 9 die we niet hebben ha!) Die zachte tintjes zijn wat subtieler en ook dat ziet er prachtig uit. En wat hartstikke leuk om dat soort stansen van Gerdine te kunnen lenen; dat is wel geweldig dat ze bij je in de buurt woont!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg, deze bloemen! Ik ben nogal van de felle kleuren, maar vind de zachte versie eigenlijk ook onwijs mooi. Heerlijk dat je af en toe wat spullen bij Gerdine kunt lenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel tof, zowel fel als zacht.
  Fijn hé, spullen lenen?
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super kaartjes Rhodé!!! Zo'n gave stans ook.
  En leuk dat ze zo verschillend zijn door de verschillende papiertjes. Ook je mannen challenge kaart is goed gelukt!!
  Fijne week!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen