maandag 25 juli 2016

Hoera!

In mijn knutselkastje lag al een tijdje een mooi papiertje te wachten. Ik hou van de roze bloemen in combinatie met de andere kleuren. Maar ja, hoe ging ik dit gebruiken voor een kaartje. Ik heb ergens (Pinterest?) een ideetje voorbij zien komen. Perfect voor mijn bloemenpapiertje!


De kleuren uit het papier gebruikte ik ook voor het stempelen van de tekst. Drie glittertjes er op en klaar!

Ik heb de afgelopen dagen flink opgeruimd en schoongemaakt. Een aantal grote klussen zijn lekker afgerond. De oudste twee hebben zonder mopperen bijna anderhalf uur met mij de speelkamer opgeruimd. Wat ben ik trots op ze! Ik merk dat ik in mijn hoofd ineens weer ruimte heb voor knutselen. Ik denk dat ik straks maar eens lekker aan de slag ga!

7 opmerkingen:

 1. Bij het zien van deze post in mijn blogroll dacht ik meteen: aan welke wedstrijd heb ik nog meegedaan met deze kaart? Maar nu zie ik dat je hem gecased hebt! Ik voel me vereerd 😂 En jouw kaart is prachtig! Ik zat met net hetzelfde papier-probleem toen ik de mijne maakte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuk zo! Inderdaad prachtig papier en op deze manier super leuk verwerkt! Goed van je kinderen dat ze zo goed hebben geholpen, een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd 😃

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beauty, hele mooie kaart! En wat een kanjers van kinderen heb je, leuk dat ze zo goed kunnen helpen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zeg, een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd! Dat voelt goed. Mooie kaart met die grote tekstballon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje en dat papiertjes was ook een van mijn favorieten uit dat blokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi in deze kleuren en die grote speech bubble steekt mooi af. Goed idee m de kleuren te herhalen in het stempelen van de tekst; a perfect match :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuk kaartje. Weer eens wat anders zo. Wie weet maak ik nog eens een kaartje met die van jou als inspiratie.
  Leuk dat je gewonnen hebt bij scrapplezier. Zelf zag ik toen jouw inzending en ben ik ook nog met die challenge aan de gang gegaan maar natuurlijk weer veel te laat met inzenden. Maar ik heb wel een paar leuke kaartjes gemaakt.
  Fijne week!!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen