maandag 23 september 2019

DCL #316

Bij de Dutch Card Lovers mocht Nicole voor de eerste keer de challenge kiezen. Ze koos voor een challenge die dicht bij haarzelf ligt: versier de binnenkant van je kaart in de stijl van de buitenkant. Nicole doet dit zelf altijd en het geeft echt iets extra's aan de kaart. Ik ging ermee aan de slag en koos voor de leeuw uit dezelfde set waar ik pas de giraf, zebra en het aapje uit koos. Ik koos ook het setje papier dat ik toen gebruikte. Ik schoof wat met papiertjes tot het naar m'n zin was. En omdat ik voor meerdere papiertjes had gekozen, was de binnenkant eigenlijk ook niet zo moeilijk meer. De tekst is eigenlijk één lange tekst. Maar voor deze kaart knipte ik hem in twee delen: 'happy birthday' en 'to you'. Tenslotte stempelde ik nog wat blaadjes (ook uit die set) rechtsboven. Leuk om te doen!

12 opmerkingen:

 1. Gaaf kaartje Rhodé...leuk gedaan zo met de binnenkant!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De challenge is zó leuk, ik hoop dat ik nog even tijd kan vinden deze week.... Jouw inzending is super goed gelukt, leuk die stoere leeuw op het tropische papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supertoffe kaart, Rhodé!! Dank je wel voor je deelname aan de DCL challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg! Zo'n versierede binnenkant geeft altijd wat extra's. Gaaf zoals je de tekst in stukken hebt gehakt en nu zowel op de voorkant als de binnenkant de tekst zichtbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Ja,zo'n versierde binnenkant is een meerwaarde. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk Rhodé! Ik heb hem ook net af! Maar hij staat in de wachtrij, hihihi....eerst het KKT morgen en donderdag kerst. Als je tijd hebt zul je hem vrijdag wel op mijn blog vinden.. Ben je al gewend op je nieuwe school?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind jouw kaart geweldig! Heel gaaf die voorkant en de supergoed bijpassende binnenkant. Dank je wel voor het meedoen met DCL, Rhodé.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, dacht al... heb hem eerder gezien... twee keer gereageerd ;)

   Verwijderen
 8. Heel tof jouw kaartje!! Bij mij staat er ook eentje klaar. Moet deze nog fotograferen en dan nog plaatsten. Ben benieuwd of ik dat nog op tijd red. ;-)
  Ik vind het leuk hoe je dat met die lange tekst hebt gedaan! Tof om deze aan de binnenkant door te laten lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een heel leuk kaartje Rhodé! Mooi aan de buiten- en binnenkant. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk idee om je tekst doormidden te knippen en de helft aan de binnenkant te plakken. Die ga ik onthouden! Eigenlijk is het niet eens zo heel veel werk om ook de binnenkant mee te nemen toch? Je kaartje is in ieder geval superleuk zo, zowel de voorkant als de binnenkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh ja, en bedankt voor het meedoen natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen