woensdag 1 juni 2016

Watercolor Wings

Sommige stempelsets wil je heel graag hebben en als je ze uiteindelijk hebt, gebruik je ze veel te weinig. En andere stempelsets koop je zonder er lang over na te denken en daar heb je veel plezier van. Herken je dat?
De Watercolor Wings stempelset is daar bij mij zo'n voorbeeld van. Ik had de set in de catalogus gezien, maar ik had niet direct de wens om deze stempelset aan te schaffen. Aan het begin van dit jaar realiseerde ik mij dat een stempelset van vlinders toch wel een 'must have' is in m'n collectie. De Watercolor Wings aangeschaft en wat heb ik er al een plezier van gehad! Omdat de vlinder al zo mooi van zichzelf is, heb je verder weinig nodig op je kaart. 
Bij Boekenvoordeel liep ik onlangs tegen een voordelige achtergrondstempel aan. Een mooie combi met de vlinderstempel:


Het voordeel van deze kaart is dat er geen tekst op staat. Ik krijg regelmatig de vraag naar kaarten zonder tekst. Deze kaart is m.i. geschikt voor allerlei gelegenheden. Ideaal!

8 opmerkingen:

 1. Die achtergrondstempel is er prachtig bij! Ik heb de vlinders ook, het is en blijft een geweldig mooie set. En ja, ik herken inderdaad wel dat je soms iets MOET hebben, en uiteindelijk... staat het maandenlang ongebruikt in de kast. Oeps...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi kaartje, leuk voor verschillende gelegenheden én in vele kleurtjes te maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gecombineerd met die achtergrondstempel! Inderdaad een kaartje dat heel veelzijdig te gebruiken is. Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, die groentinten! Ja, zo herkenbaar! Ik breng vandaag het papier even langs hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een plaatje, ik vind je kaart prachtig. Kleuren zijn echt heel mooi, en je achtergrondstempel past er inderdaad perfect bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi! Devlinder is prachtig en de combinatie met het achtergrondstempel is perfect. Heel stijlvol en mooi van kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar hoor! Heb zelf de stempelset ook, ben er gek op. Prachtige kleurencombi ook. En wat ik zelf ook leuk vind om te zien is dat de dure stempelset van Stampin' Up heel goed combineert met de 'goedkope' achtergrond van Boekenvoordeel! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooie kaart. Gave kleuren. En ja die vlinderstempels dan kan je vaak heel veel kanten mee op. Mooi voor leuke maar ook moeilijke momenten.
  Fijne week!!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen