woensdag 25 november 2015

Welcome little one


Afgelopen zaterdag maakte ik dit kaartje. Het idee zat al langer in mijn hoofd, Maar het was er nog niet van gekomen om het uit te werken. Met een sjabloon van de Action maakte ik de achtergrond. Stiekem toch nog lastig om het precies zo te krijgen als ik in gedachten had.
 In eerste instantie wilde ik het hertje direct op de roze achtergrond plakken, maar dat vond ik toch te druk worden. Daarom voor de witte cirkel achter het hertje gekozen. 

vrijdag 20 november 2015

Gefeliciteerd

Vandaag laat ik twee CAS kaartjes zien. Bij beide kaartjes heb ik het witte cardstock wat hoger gelegd met foamtape. Helaas is dat bij de eerste foto beter te zien dan bij de tweede. De afbeeldingen heb ik ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden. Het rode papier met sterretjes is afkomstig van het blokje ´Birthday Wishes´ van Echo Park.


Het papier op onderstaande kaart is van een papierblokje van de Action. Aan de zijkant van het witte cardstock heb ik hier ook nog een randje gestikt.


woensdag 18 november 2015

Birthday
Bij Els Brigé zag ik onlangs een kaart waarbij ze tekst uitgestanst had en die wat hoger op de kaart had gelegd door de tekst een aantal keer uit te stansen. Na wat stoeien kreeg ik het ook voor elkaar. De bloemen heb ik gestempeld met de stempelset 'Friendly flowers' van PTI. Maar toen realiseerde ik mij dat de afbeelding op mijn kaart te druk was voor deze techniek. Ik heb er daarom voor gekozen om de tekst uit te stansen van wit cardstock en dat in de open ruimte te leggen. Het is anders geworden dan ik in gedachten had, maar ik vind het resultaat niet tegenvallen.

donderdag 12 november 2015

Flower Shop


Vorig jaar kocht ik de stempelset Flower Shop van SU. Ik wilde graag bloemenstempels voor verjaardagskaarten. Uiteindelijk heb ik ze nog niet veel gebruikt. Hetzelfde geldt voor het papier van Crate Paper. Ineens borrelde het idee bij me op om ze samen te gebruiken. Het was even priegelen met het touw achter het knoopje, maar het is gelukt!

woensdag 11 november 2015

I knead you

Yes! Eindelijk mijn eerste blogbericht! Ik heb er even mee moeten wachten, maar nu is het dan zover. Nu lees ik niet meer alleen blogs, maar kan ik ook laten zien wat ik maak.

Bij mijn verjaardag kreeg ik van mijn familie een heleboel stempels en papierblokjes. Eén van de stempelsets was I knead you van MFT. Een stempelset die ik al langer wilde hebben. Ik heb hem bij deze kaart gebruikt in combinatie met het papier van Crate Paper "Confetti". Een veelzijdig papierblokje. Erg leuk om mee te werken. 
Vanmiddag heb ik even mijn handen vrij. Ik hoop jullie dan ook snel weer een nieuwe kaart te kunnen laten zien!