donderdag 24 november 2016

Druk en donker

Druk, druk, druk. Ik had gehoopt dat november wat rustiger zou zijn, maar mijn takenlijst lijkt elke dag alleen maar groter te worden. Heel bewust neem ik af en toe de tijd om even wat te knutselen. Maar het maken van een foto komt er dan vaak niet meer van. En als ik dan later nog een foto wil maken, is het zulk donker weer dat ik de kaart niet mooi op de foto krijg. Zo ook bij dit kaartje waar ik eerder al een foto van maakte. Ik was niet tevreden, dus vandaag nog eens geprobeerd. Dat ging beter. Ik zou nog weleens willen leren hoe ik mijn kaartjes echt mooi op de foto krijg. Maar dat zet ik voorlopig maar niet op mijn takenlijstje, hihi!


Het papier is van een blok dat ik vond bij de Action. Roze, zwart en wit. Ik ben er fan van! Dat blok ging dus mee naar huis. Ik vind ze erg leuk in combinatie met de poezenstempels van MFT. Daarom heb ik vorige week een heel aantal poezen gestempeld en ingekleurd, zodat ik binnenkort een 'serie' kan maken. Leuk vind ik dat. En dan allemaal net een beetje anders. 

woensdag 16 november 2016

Gefeliciteerd!

Afgelopen weekend was Daniëlle jarig. En wie kan er meer waardering voor een kaartje opbrengen dan iemand die zelf ook kaarten maakt?! Ik maakte voor haar daarom een kaartje met één van mijn favoriete stempelsets: I knead you van MFT.


Ik koos papier uit een papierblokje van Crate Paper. Ik heb het al veel gebruikt, dus het wordt steeds meer zoeken om dingen te laten matchen. Het poesje heb ik ingekleurd met mijn Derwent potloden. 
Inmiddels heeft Daniëlle haar kaart ontvangen en kan ik hem ook aan jullie laten zien.

Ik geniet van alle reacties op mijn blog. Erg leuk om elke keer jullie berichtjes te lezen!

vrijdag 11 november 2016

Kippen voor Kees

Vandaag laat ik een kaartje zien dat ik al een tijdje geleden maakte voor mijn oom. Hij is verstandelijk gehandicapt en ieder jaar viert hij zijn verjaardag met zijn broers, zussen, neven, nichten en hun kinderen. Hij geniet enorm van al die gezelligheid! Omdat hij kippen leuke dieren vindt, werd ons dit jaar gevraagd om allemaal een kaart met kippen voor hem mee te nemen. En laat ik nu net een stempelset met een kip hebben! Ik heb de kip vier keer gestempeld en in het bordje de letters van zijn naam. En eerlijk is eerlijk: ik vind het kaartje stiekem goed gelukt.... ;)


dinsdag 1 november 2016

Herfsttinten

Ik liet jullie pas al een aantal kaarten zien die ik gemaakt heb met de set Painted Petals. Ik vind het een erg mooie set waar je allerlei kanten mee uit kunt. Afgelopen zomer kocht ik wat nieuwe inkt en ik zag daar mooie tinten bij, die ik graag wilde combineren op een kaart. De inkt die ik voor de bloem gebruikt heb, heet terracota tile. Voor mij een kleur die me aan de herfst doet denken. Een diepe, warme kleur. Ik stempelde de bloem en daarna het rijtje stippen (ook uit de set). Ten slotte de tekst. Wat mij betreft heeft de kaart meer niet nodig. Een echte CAS!

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges: