zaterdag 17 april 2021

one layer helleborus

Afgelopen week was deze kaart van mij al te zien op het blog van Els Brigé. Daar kun je de hele beschrijving lezen en meer foto's zien.


Het fijne van deze kaart is dat je niet hoeft te kleuren. Zo is het kaartje vrij snel klaar. 

Ik vertrek zo met de kinderen voor een rondje langs diverse familieleden. We gaan gebakjes rondbrengen. De oudste drie kinderen zijn dicht bij elkaar jarig en vieren meestal met elkaar hun verjaardag. Door corona en familieomstandigheden was het er nog niet van gekomen. Nu is het dan zover! 


vrijdag 2 april 2021

Swap met Daniëlle #22

Vandaag zijn Daniëlle en ik er weer met onze Swap! Deze keer was Daniëlle aan de beurt om een pakketje samen te stellen. Het is altijd een feestje om een pakketje van Daniëlle te ontvangen. Alles leuk ingepakt en voorzien van leuke tapejes en stickers. Dit zijn de spullen waar we de komende drie maanden mee aan de slag gaan:

Het was zo'n verrassing dat deze leuke afdrukjes erin zaten! Ik had ze al gezien bij de februari release van MFT en ik vond ze zo leuk! En nu kan ik er dus lekker mee aan de slag. 

De opdracht voor vandaag: gebruik minimaal 1 tekst. Ik kreeg een cadeauzakje vol tekstjes, dus keus genoeg. Ik ging aan de slag met de muisjes en plakte de tekstbanner erbij. 

Ik heb best wel zitten stoeien met het kleurwerk. Met potloden blijft het erg licht en ik heb niet alle kleuren. Met Zigs lukt het niet altijd om het gewenste kleurverloop te krijgen. Nu zit ik te denken wat ik ga doen: extra potloden of Zigs kopen? Met meer kleuren krijg ik misschien mooier resultaat. Of ga ik de komende jaren sparen voor Copics? Ik zie daar zulke mooie resultaten mee. Ik denk er gewoon eens over na. Ik heb nog genoeg knutselspullen om heel veel kaarten mee te maken. Geen haast dus ;)

Nu snel naar Daniëlle om te kijken wat zij gemaakt heeft!