dinsdag 8 november 2022

Stempel op reis

Vandaag Mariken, Ellen, Daniëlle, Gerjon, Nicole en ik zien wat we gemaakt hebben met dezelfde set. Deze keer 'Coffee Love' van Altenew. 

Ik kleurde de afbeeldingen eerst in. Later heb ik er pas een kaart van gemaakt. Ik koos voor een kleurencombi die ik nog niet eerder heb gebruikt. 

Het idee ontstond terwijl ik bezig was. Het lastigste vond ik het positioneren van de afbeeldingen. Maar na wat schuiven koos ik voor deze opstelling. Het was echt leuk om met deze kaart bezig te zijn!

zaterdag 5 november 2022

CAS for MFT

Ik wilde ook graag meedoen met de Superstar Challenge: Clean & Simple Genius. Ik vind CAS-kaarten altijd mooi om te zien. Maar juist omdat je zo weinig dingen op je kaart gebruikt moet datgene wat er wel is helemaal kloppen. 

Ik sneed een witte basiskaart en daarna een smallere strook uit wit cardstock. Aan de randjes van de strook stanste ik een mooi randje met een stans uit de set 'basic stitch lines'. Een restje cardstock kleurde ik met de kleur 'cotton candy' van donker naar licht. Vervolgens stanste ik met de 'stitched alphabet' de letters 'birthday'. Verticaal stempelde ik de tekst 'happy'. Deze is afkomstig uit de set 'birthday bears'. 

I also wanted to participate in the Superstar Challenge: Clean & Simple Genius. I always think CAS cards are beautiful to look at. But just because you use so few things on your card, what is there has to be absolutely right. 

I cut a white base card and then a narrower strip from white cardstock. On the edges of the strip I punched a nice border with a punch from the 'basic stitch lines' set. I colored a leftover piece of cardstock with the color "cotton candy" from dark to light. Then I stamped the letters 'birthday' with the 'stitched alphabet'. Vertically I stamped the text 'happy'. This one is from the set 'birthday bears'.


Bovenop de letters plaatste ik een lief poesje uit de set 'i knead you'. 

On top of the letters I placed a sweet kitten from the set 'i knead you'. 

Alle gebruikte materialen zijn van MFT. Het blijft een merk waar ik graag mee werk!

All the materials used are from MFT. It remains a brand I love working with!

Swap met Daniëlle #41

Een dagje later dan normaal zijn we er vandaag weer met onze Swap. We zijn lekker bezig met het pakket van Daniëlle:

De opdracht voor vandaag is een kleurenchallenge: zwart-wit-roze. 

Dat is voor mij geen probleem. Ik hou daarvan. Ik wilde voor deze kaart graag de bloemenstansen gebruiken. Daarom stanste ik verschillende bloemen in diverse tinten roze. Maar wat ging er daar nu verder mee doen? 

Ik zocht een leuke MFT-schets. Die gebruikte ik voor de vormgeving. En tussen mijn DP vond ik een leuk roze papiertje. 

Zwart voegde ik toe door de tekst op een zwart strookje te embossen. Omdat ik altijd veel vragen krijg om verjaardagskaarten werd ook dit een felicitatietekst.

Vandaag even een dagje geen sportwedstrijden van de kids. Ik ben van plan om allerlei klusjes te doen die anders blijven liggen. Er ligt ook een recept voor koekjes op me te wachten. Ik denk dat de dag voorbij is voor ik het weet!

Wat zou Daniëlle gemaakt hebben? Ik ben weer benieuwd!

woensdag 2 november 2022

Christmas Card

Ik wilde dit jaar graag meedoen met de Superstar Challenge van MFT. Het blijft een merk waar ik graag mee werk. 

I was eager to participate in MFT's Superstar Challenge this year. It remains a brand I enjoy working with.

Ik ging aan de slag op een kraft kaart. Dat had ik nog niet eerder gedaan, maar ik vind het altijd zo mooi. Ik stempelde de afbeelding in een lichtbruine kleur, zodat de lijntjes deels weg zouden vallen bij het kleuren.

I got to work on a kraft card. I hadn't done that before, but I always love it so much. I stamped the image in a light brown color, so the lines would partially fall away when coloring. 

Ik kleurde deze afbeelding met Derwent potloden. Vervolgens kleurde ik met wit potlood nog wat sneeuw en stempelde een tekst uit dezelfde set van MFT 'merry wishes'. Ik heb genoten van het kleuren. Dat moet ik zeker vaker doen!

I colored this image with Derwent pencils. Then I colored some more snow with white pencil and stamped a text from the same set of MFT 'merry wishes'. I thoroughly enjoyed coloring. I should definitely do this more often!