woensdag 30 januari 2019

Kleurenkaartenteam 'donkerblauw en goud'

Oeps! Helemaal vergeten om mijn kaartje te posten voor het Kleurenkaartenteam... Gelukkig is de dag nog niet voorbij. Hier is hij dan:Een heel eenvoudig kaartje. De bloemen zijn stempels van Altenew. Ik heb erg zitten twijfelen of ik er nog tekst bij zou doen. Maar ik kon niets geschikts vinden. Dan toch maar zonder. 

Het sneeuwt hier nog steeds, maar ik heb het idee dat de temperatuur al begint te stijgen. Ik vrees voor de kids dat dat vanmiddag geen 'sneeuwspoken maken' wordt.

donderdag 24 januari 2019

Cats on Appltrees #2

Vorige week ben ik nog even verder aan de slag gegaan met de leuke stempeltjes van Cats on Appletrees. Ze zijn niet van mij, maar geleend van Gerdine. Ze lenen zich prima voor 'massaproductie' (hihi). Eerst stanste ik wat rondjes en rechthoeken en daarna ging ik wat stempelen. Elk kaartje weer net een beetje anders. Op een andere dag koos ik er DP bij en tussen de bedrijven door plakte ik het op een kaartje. Ik kom altijd kaartjes tekort, dus een voorraadje is weleens lekker.

Woensdag kochten een paar vriendinnen een stapel kaartjes en was ik direct weer een eind door mijn voorraad heen... Een goede reden om binnenkort weer aan de knutsel te gaan. Ik hoop dat dat gaat lukken. Ik voel me momenteel niet zo lekker. Ik hoop maar dat het daarbij blijft en ik geen griep krijg zoals dochterlief die nu lekker naast mij op de bank ligt.
woensdag 16 januari 2019

Cats on Appletrees

Eén van mijn leerlingen brak afgelopen week haar schouder. Heel vervelend! Ik maakte snel een kaartje voor haar met de stempeltjes van Cats on Appletrees. Die lenen zich daar goed voor. Diertjes stapelen, wat kleuraccentjes en klaar!


zaterdag 12 januari 2019

Voor Gerdine

Vanmiddag ging ik gezellig even bij Gerdine op verjaardagsvisite. Naast een klein cadeautje nam ik natuurlijk ook een kaartje mee. Voor het vierde jaar op rij een kaart met de stempelset 'I knead you' van MFT. Dat is eigenlijk een traditie geworden. Ik gebruikte een stans van MFT die ik superleuk vind, maar toch niet zo vaak gebruik. Drie poesjes kleurde ik in zachte, bruin-grijze tinten. De strikjes kregen een subtiel glitterend met Wink of Stella. De achtergrond kleurde ik in pasteltinten. 

Afgelopen week is het er niet van gekomen om bij jullie langs te komen op je blog. Hopelijk lukt dat volgende week weer wel. Ik vind het zelf ook altijd leuk om jullie reacties op mijn berichtjes te lezen,  dus ik wil dat ook graag bij jullie doen. En er is zoveel inspiratie bij elkaar te halen!

vrijdag 4 januari 2019

MFT Sketch Challenge #418

Bij MFT is er weer een leuke sketch challenge. Daar kon ik in mijn vakantie dus mooi mee aan de slag. Dit is de sketch:En dit is mijn uitwerking:Omdat ik pas nog iets had gemaakt met het bootje, moest ik direct aan die stempelset denken. Ik wilde de lucht in dezelfde lijn als het water laten lopen. Daarom heb ik eerst wat memoblaadjes aan de zijkant geplakt, zodat de zijkant uiteindelijk wit zou blijven. Het was best een uitdaging omdat de wolkjes steeds loslieten. Maar het is gelukt!

Het einde van de vakantie is alweer in zicht. Het bevalt me wel om alles in een wat rustiger tempo te kunnen doen;) Maar ik weet dat als ik volgende week de kinderen weer in de klas kan verwelkomen, ik weer helemaal in mijn element ben. Dus dat zal wel goedkomen.