maandag 29 mei 2017

Ik denk aan je

Een kaartje voor een man die wel een hart onder de riem kon gebruiken. In een papierblokje dat ik kocht bij die winkel met de A, vond ik dit leuke papiertje. Maar ja, wat moest ik ermee? Ik had geen passende stempel, dus al snel bedacht ik dat ik met de letterstansen van MFT zelf de tekst kon maken. En toen was ik er al snel uit. Een licht vierkantje gestanst en daar de tekst opgeplakt. Eenvoudig, maar meer was er niet nodig.


Ik kan mij niet voorstellen dat de hitte morgen voorbij is. Het mooie weer was lekker, maar ik vind het ook wel prima dat het wat koeler wordt. Voor de kinderen op school ook wel zo lekker.

maandag 22 mei 2017

Bold Blooms

Geen 'old stuff'  deze keer. Ik kocht onlangs de stempelset 'Bold blooms'. Ik stempelde de bloemen in verschillende kleuren. Een kadertje op de kaart en nog een tekst. Ik heb er een aantal gemaakt, maar ze zijn allemaal de deur al uit. Dat vind ik het voordeel van de 'hello' tekst. Voor allerlei doelen geschikt.


maandag 15 mei 2017

Dutch Card Lovers #274

Het is alweer even geleden dat ik meegedaan heb aan een challenge. Bij de challenge van Dutch Card Lovers had ik niet direct een idee, maar na een tijdje denken kreeg ik wel wat inspiratie. Het is de bedoeling om rood, wit en groen te gebruiken.


Ik sponste wat groen op wit cardstock en stanste er daarna gras uit. In het gras wilde ik de konijntjes van MFT laten lopen. Het kleuren had wat voeten in de aarde. De kleuren liepen na het kleuren wat uit. Ik probeerde het nog eens, maar ook die poging mislukte. Toen heb ik met andere inkt gestempeld en daarna ging het kleuren beter. Ik stempelde de tekst en plakte tenslotte het kader op. Bewust liet ik het gras wat buiten het kader doorlopen. Ik vind dat er leuk uitzien.

donderdag 4 mei 2017

#use your stuff

Cornelie heeft het leuke idee opgevat om eens in je knutselspullen te duiken en spullen te gebruiken die je lang niet gebruikt hebt of zelfs ongebruikt in de kast liggen. En ik doe graag mee!

Eerlijk gezegd moet ik mij regelmatig bedwingen om geen nieuwe spullen te kopen. Er komen elke keer zulke leuke, nieuwe stempels en stansen op de markt! Maar als ik dan zie welke spullen ik nog heb, vind ik dat ik die eerst maar eens moet opmaken(papier) of vaker gebruiken (stempels en stansen). Daar sluit het idee van Cornelie goed bij aan!

Toen ik vorig jaar de prijs bij MFT won, koos ik ook voor de stans om een flip-flop kaart te maken. Maar die lag nog steeds ongebruikt in de kast! Ik had hem al een paar keer tevoorschijn gehaald, maar dan wist ik niet goed wat ik ermee aan moest. Tijd om die nu toch eens te gaan gebruiken. 

Ik begon met het maken van een kaartje, gebaseerd op een kaartje dat ik ooit bij Inge had gezien (geen idee meer welke post dat was).


Ik heb het ruitjespapier in allerlei kleuren, dus ik koos ook voor blauw. Ik had al eerder de konijntjes gekleurd en die kon ik nu mooi gebruiken.


Ik was lekker bezig, dus maakte dezelfde soort kaartjes in roze, geel en lichtblauw. Die liggen nu te wachten tot ik heb bedacht welke afbeelding daar leuk bij is...