dinsdag 5 juli 2022

Post op weg naar jou!

Ik ben helemaal weg van de scooter en teksten uit de set 'Er is post' van Els Brigé. Je kunt de kaart voor allerlei gelegenheden gebruiken door de niet-specifieke teksten. 

Ik kocht onlangs dies van gras en een weggetje. Eigenlijk voor een slimline, maar ook prima op een vierkante kaart te gebruiken. Zo rijdt het scootertje lekker over de weg.

Met deze kaart doe ik mee bij DCL waar ze vervoermiddelen op je kaart vragen. 

Inmiddels zijn de laatste schoolweken aangebroken. Ik merk dat iedereen een beetje moe is, maar we moeten er juist een tandje bij zetten om alles op tijd af te krijgen. Rapporten, afscheid groep 8, schoonmaak, kennismaken met de nieuwe groep, enz. Er zijn overal afsluitende activiteiten waar 1 of meerdere gezinsleden worden verwacht. Allemaal leuk, maar ik zal toch blij zijn als het vakantie is en ik eens even een paar uurtjes geen verplichtingen heb. Lekker leuke dingen doen. Ik heb er zin in!

vrijdag 1 juli 2022

Swap met Daniëlle #36

Vandaag begint er een nieuwe maand. Dat betekent: swaptime! Deze keer heb ik het pakket samengesteld. Ik wilde deze keer graag een kerstthema. Het is elke keer weer stressen aan het einde van het jaar. Hiermee hoop ik dat te voorkomen;)

De opdracht voor vandaag: maak een slimline.

Ik gebruikte de diecuts en het papier uit het pakket. Niet helemaal de standaard kerstkleuren, maar ik vind hem toch heel leuk geworden. Nu snel bij Daniëlle kijken!