woensdag 25 juli 2018

Just for you

Voor mijn nichtje maakte ik deze kaart. Ze is dol op knalroze en dit is overduidelijk in haar interieur terug te vinden. 


Ze is iets jonger dan ik, maar heeft heel veel lichamelijke klachten. Terwijl ze boordevol plannen en ideeën is, werkt haar lichaam niet mee. Op dit moment ondergaat ze allerlei onderzoeken om te kijken wat er aan de hand is. De artsen staan nog voor een groot raadsel en zijn op zoek naar de juiste diagnose voor deze mysterieuze ziekte. Ze woont te ver weg om even mijn neus om het hoekje te steken. Daarom even een kaartje.


zaterdag 21 juli 2018

CAS on Friday #137

Vanmiddag had ik wat knutseltijd en zocht ik op welke challenges er momenteel lopen. Bij Cas on Friday zag ik de 'Christmas-challenge'. Terwijl het hier heel warm is ging ik toch aan de slag voor deze challenge. Van Gerdine kreeg ik vorige week wat DP en daar zaten ook wat strookjes van Alexandra Renke bij. Ik heb een poos zitten zwoegen op een kaartje dat uiteindelijk toch niet naar mijn zin was. Toen kwam er ineens een ander idee in mij op en was ik binnen 10 minuten klaar!zaterdag 14 juli 2018

Mannenkaartje

Eindelijk weer eens een blogberichtje van mij. Het is hier de afgelopen weken zo druk geweest dat ik het knutselen en bloggen even geparkeerd had. Nu wil ik het weer een beetje oppakken. Volgende week geven ze wat regen af. Echt knutselweer wat mij betreft! Ook wil ik bij jullie op je blog komen kijken. Ik heb een heleboel gemist!

Deze mannenkaart maakte ik al een tijdje geleden. Ik heb eerst de achtergrond verschillende kleuren gegeven. Daarna stempelde ik met die kleuren een aantal keren de vorm. Eigenlijk is het de binnenkant van een bloem, maar hier gebruik ik hem dus anders. Vervolgens stempelde ik de vorm nog een paar keer met VersaMark en emboste ik met zilver. 'Birthday' stanste ik een paar keer uit donkerblauw papier zodat het woord er wat dikker op ligt. 


Ze geven voor vandaag mooi weer af. Ik denk dat ik het zwembadje maar eens op ga zetten voor de kids. Altijd leuk!