donderdag 30 maart 2017

Floral Sketches

Jullie zien wel dat ik lekker bezig geweest ben met de 'Floral Sketches' van PTI. Ook dit kaartje maakte ik met deze set:


Roze blijft toch wel een kleur waar ik graag mee werk. Het is soms even zoeken naar een goede combi, maar ik heb gelukkig heel wat inktjes. De tekst heb ik gestanst uit een wat donkerdere kleur roze. Zo valt de tekst lekker op!

dinsdag 21 maart 2017

Roses in bloom

Bij de bestelling die ik een tijdje geleden bij MFT plaatste, kreeg ik gratis de stans 'Roses in bloom'. Het is een heel fijn bloemetje. Ik heb het idee dat je er hele mooie dingen mee kunt maken, maar ik kom nog even niet op de goede ideeën. Misschien herkenbaar? 

Heel simpel maakte ik er onderstaand kaartje mee. Het is één stans, maar ik stanste de takjes in groen en de bloemetjes zelf in paars. 


De stans ligt nu weer in de kast. Wachtend op inspiratie... ;) Het is helemaal niet erg, want ik heb genoeg spullen om nog heel veel andere kaartjes te maken. De kaartjes met de rompertjes zijn inmiddels allemaal de deur uit. Ik kan dus ook weer aan de slag met geboortekaartjes!


dinsdag 14 maart 2017

MFT Baby Onesie #3

Vorige week liet ik de meisjesversie al zien. Vandaag de jongensversie. Ik maakte ze tijdens de knutselafspraak met mijn tante. In totaal 7 stuks. En allemaal net ietsje anders. Van mijn tante kreeg ik wat papier met 'houtprint' dat qua kleur mooi matchte bij het ruitjespapier ban MFT. Deze week is voor mij een erg drukke week. Dat wordt even wat minder bloggen! First things first! Als alles goed is, kan ik het volgende week weer oppakken.


vrijdag 10 maart 2017

MFT Baby Onesie #2

Het ging de laatste tijd hard met de babykaartjes. Daarom heb ik in de voorjaarsvakantie hard gewerkt aan een voorraadje. En inmiddels is dat voorraadje al weer bijna op!Voor deze kaartjes heb ik gebruik gemaakt van het papierblokje 'Homespun Gingham' van MFT. Het bovenste kaartje is een kaartje van 11x11. Ik vond pas leuke envelopjes van 12x12. Direct 50 stuks meegenomen. Ik vind die kleine kaartjes zo lief!

Volgende week zal ik de jongensversie laten zien die ik maakte met dit rompertje.

dinsdag 7 maart 2017

Sweet Safari

Een van de stempelsets die ik een tijdje geleden koos van mijn gewonnen prijs, is 'Sweet Safari' van MFT. Ik vind de set erg leuk, maar ik moet nog een beetje ontdekken hoe ik er een leuke kaart mee kan maken. Onlangs vroeg iemand mij om een kaart te maken voor een jongen die erg ziek is. Ik heb wat zitten puzzelen en proberen en dit is het resultaat:


De blaadjes, giraffe en het aapje kleurde ik met stiften die ik onlangs bij de Action kocht. Erg leuk om daar mee te werken. Om het geheel af te maken voegde ik er nog een tekstje van Altenew aan toe. 
Na dit kaartje heb ik zin om meer kaartjes met deze set te gaan maken. Zo'n leuke set!

woensdag 1 maart 2017

Liftchallenge #114

Op het blog van de liftchallenge loopt op dit moment een uitdaging met een prachtig voorbeeld. Ik zag al allerlei uitwerkingen en dacht eerlijk gezegd dat dit mij niet ging lukken. Het is deze keer echt een uitdaging...!
Toch kwam ik afgelopen week ineens op een idee. Met de PTI-set 'Floral Sketches' stempelde ik roze bloemen. Bij het stempelen deed ik eerst inkt op mijn stempel en sprayde er daarna wat water op. Op het aquarelpapier dat ik voor deze kaart gebruikte, geeft dat een mooi effect. Ik stanste de tekst 'birthday' en kleurde deze van zwart naar lichtgrijs. Ik stempelde het woord 'happy' met zwart en toen was ik al klaar! Dat ging sneller dan ik had gedacht. Later bedacht ik dat de bloemen nog wel wat 'Wink of Stella' konden gebruiken. Helaas is dat niet op de foto te zien.


Gisteren heerlijk geknutseld met mijn tante. Binnenkort laat ik het resultaat hier op mijn blog zien!