vrijdag 31 december 2021

Bloemenachtergrond

Bij de Liftchallenge won ik een tijdje geleden een mooie achtergrondstempel. Ik dacht altijd dat dat met mijn stempelhulp niet zou lukken. Maar het is toch gelukt! Ik ben superblij met deze stempel. Je kunt er echt van alles mee maken. 

Vlak voor de vakantie ging een avondje naar mijn schoonzus om daar gezellig samen te knutselen. Superleuk om samen bezig te zijn en ondertussen bij te kletsen. Ik heb op die avond uiteindelijk niet heel veel gedaan, maar thuis kon ik gewoon verder. Inmiddels heb ik twee kaarten af.

Met wit embossing en de achtergrond met roze geblend:


En, heel anders, met goud geëmbost en ingekleurd met Derwent coloursoft:
Ik heb nu nog twee achtergronden liggen die ik af wil maken. Maar dat doe ik later nog weleens. Ik ben voor nu al heel blij met deze twee kaarten!

donderdag 16 december 2021

Laatste kerstkaart

Vandaag laat ik de laatste kerstkaart van dit jaar zien. De kerstkaarten zijn inmiddels op de post en ik richt me weer lekker op andere kaarten. 

Dit kaartje maakte ik met stempels die ik een tijdje geleden van Daniëlle kreeg. Een eenvoudig kaartje.

De basisschoolkinderen zijn volgende week vrij, maar ik moet gewoon werken. Er is immers noodopvang. Dit betekent dat manlief moet thuiswerken met een aantal kids om zich heen. Niet ideaal, maar het is gelukkig maar voor een weekje. Daarna lekker vakantie. Ik heb er zin in!

donderdag 9 december 2021

DCL kerstkaart in niet-traditionele kleuren

Bij DCL wordt gevraagd om een kerstkaartje in niet-traditionele kerstkleuren. Geen rood en groen, dus. Ik heb wel rood gebruikt, maar in combinatie met andere kleuren. 

Op de foto kun je het niet zo goed zien, maar ik heb een 'kringel' gestempeld die de suggestie wekt dat ze lekker aan het schaatsen zijn op het ijs. Ik ben benieuwd of het er deze winter ook weer van gaat komen. Ik heb het vermoeden van wel, maar we zullen het gewoon af moeten wachten.

maandag 6 december 2021

Els Brigé - geschenkverpakkingen

Het is alweer even geleden dat ik hier wat van me liet horen. Het is megadruk geweest en er speelden wat dingen. Hopelijk keert de rust nu weer een beetje terug. In de afgelopen weken kwamen er op het blog van Els Brigé een aantal geschenkverpakkingen van mij voorbij. 1 voor een verjaardag en een aantal voor Sinterklaas. Die wil ik jullie niet onthouden.

Het is zo leuk om een cadeautje mooi te verpakken. Ik die het eigenlijk veel te weinig. Terwijl het eigenlijk niet veel tijd hoeft te kosten.

Neem ook zeker een kijkje op het blog van Els voor meer foto's!

vrijdag 3 december 2021

Swap met Daniëlle #30

Daar zijn Daniëlle en ik weer me onze swap. De laatste keer met dit kleurrijke pakket:

De opdracht voor vandaag is: 'een kaartje voor een jongen/man'. 

Laat ik dat nou een lastige categorie vinden. Goed idee van Daniëlle om daar dan mee aan de slag te gaan. Ik koos voor de kleuren blauw en groen en maakte twee kaarten.

Deze met de stempelafdrukjes:

En deze met kaarsjes:

Ik ben deze keer helemaal benieuwd wat Daniëlle gemaakt heeft. Hopelijk wat inspiratie voor meer mannenkaarten!