dinsdag 21 februari 2023

Love you!

Ik wilde graag met de Liftchallenge aan de slag, dus dook ik tussen mijn stansen op zoek naar een geschikte vorm. Ik vond de brievenbus die ik nog niet eerder had gebruikt. Perfect om nu te gaan gebruiken. 

Het was een heel klusje, maar wel erg leuk om te doen. Ik emboste voor het eerst op acetate. Nooit geweten dat dat zo makkelijk gaat! 

In de brievenbus stopte ik allerlei shakermateriaal en twee kleine envelopjes. De kleuren van de kaart paste ik aan op het DP dat ik als eerste had uitgezocht. 

En ook nu weer heeft een challenge er voor gezorgd dat ik een leuke kaart heb gemaakt!

zaterdag 18 februari 2023

Stempel op reis

Een nieuwe stempel heeft zijn reis weer afgerond. Deze keer de set 'snail mail' van Clearly Besotted. Een hele toffe set met veel afbeeldingen en teksten. Daar kun je dus echt van alles mee! 

Ik maakte er een kleurrijk kaartje mee. Het DP kreeg ik ooit bij een bestelling bij Cloud9crafts. Ik kleurde de brieven in bijpassende kleuren. In de lucht maakte ik roze wolken. Dat vond ik veel beter passen dan blauwe. 

Ik heb nog wat afdrukjes gemaakt, zodat ik er later nog wat mee kan doen. Ik heb ze ook al uitgeknipt, dus als ik ermee aan de slag ga scheelt me dat al wat tijd!

maandag 13 februari 2023

DutchCardLovers #368

Bij DutchCardLovers is momenteel een leuke challenge. Het is de bedoeling om een valentijnkaart te maken waarbij je de kleuren uit het kleurenschema gebruikt. 

In het kleurenschema staan héél veel hartjes die ieder opgebouwd zijn uit diverse kleuren en patronen. Ik nam dit idee over in mijn kaart. Ik stanste een strookjeshart uit mijn basiskaart. Uit mijn bak met DP zocht ik papiertjes in de juiste kleuren met diverse patronen. Die plakte ik achter de open strookjes. Van één van de papiertjes sneed ik ook een strookje voor onderaan mijn kaart. Daaronder plakte ik nog een stukje zwart-wit gestreept papier. 

Ik sneed een stukje zwart cardstock uit en stempelde en emboste daar de tekst 'I appreciate you' op. De kaart is voor één van mijn zussen en ik waardeer haar enorm om wie ze is en wat ze allemaal doet. Ten slotte voegde ik nog wat enamel dots toe om het helemaal af te maken. 

En ook na het maken van deze kaart dacht ik weer: challenges zijn zo leuk, waarom doe ik niet vaker mee? Herkenbaar?
Heb je nog niet eerder meegedaan met een challenge bij DutchCardLovers? Neem dan echt eens een kijkje op hun blog. Er komen altijd leuke challenges voorbij.

vrijdag 3 februari 2023

Swap met Daniëlle #44

Het is alweer februari. Wat gaat de tijd snel! Vandaag dus weer een nieuwe swap met het pakket van dit kwartaal:


Deze keer is de opdracht: gebruik het stencil. 

Mijn stencils liggen achter in mijn kast. Mede hierdoor vergeet ik ze nogal eens te gebruiken. Daarom heb ik het deze keer als opdracht gekozen voor de swap. Ik gebruikte het om mijn eigen DP te maken. 

In combinatie met het DP uit het papierblokje maakte ik de basis voor de kaart. Het cakeje komt uit de stempelset die ook in het pakket zat. De vlaggetjes komen uit een andere set van MFT.

Ik ben benieuwd wat Daniëlle deze keer gemaakt heeft!