dinsdag 30 mei 2023

Liftchallenge #180 Guestdesigner

Na een lange dag werken kom ik thuis en zie ik dat ik helemaal ben vergeten om mijn kaart voor de Liftchallenge te posten!

Vandaag mag ik guestdesigner zijn. De opdracht is om de voorbeeldkaart te liften met alleen maar gestanste teksten. Je mag iets kleins toevoegen, maar de focus moet op de teksten liggen.

Een tijdje geleden kocht ik via Marktplaats mooie stansen met een schulprand. Daar ging ik lekker mee aan de slag. Ik haalde de binnenkant eruit en stanste er het woord baby een aantal keer uit. Daarna stanste ik uit roze cardstock een aantal keer het woord baby en legde die op de lege plekken. Ik plakte het geheel op een stukje DP met een leuk roze ruitje. 

Om het geheel af te maken kleurde ik nog wat roze vogeltjes en gaf ze een plekje op de kaart. 


Het was erg leuk om deze kaart te maken. Ik ben heel benieuwd wat jullie gaan laten zien!

donderdag 11 mei 2023

Stempel op reis

Er is weer een 'stempel op reis' gegaan en daarom laten we vandaag onze kaarten aan jullie zien. 

Nicole had deze keer de set uitgekozen. Een erg leuke set waar ik helemaal blij van werd. Ik begon met het kleuren van de beestjes en bedacht daarna wat ik met de ingekleurde afbeelding wilde gaan doen. 

Ik dacht ineens aan mijn reveal wheel van Lawn Fawn. Dat combineerde leuk met elkaar. Het is even een klusje, maar geeft zo'n leuk resultaat.

Ik kleurde ook nog twee ballonnen in bijpassende kleuren. En uiteraard nog een zwart-wit gestreept strookje om het af te maken😉.

Nemen jullie ook een kijkje bij de anderen?

zaterdag 6 mei 2023

Liftchallenge #179

Ook deze keer doe ik natuurlijk weer mee met de Liftchallenge. Deze keer is het de bedoeling om een vlakverdeling te maken met gekleurd papier en/of designpapier. 

Ik koos voor papier van Masterpiece. Ik ontdekte dat papier ongeveer een jaar geleden en kocht op de KreaDoe een pakket. 

Ik zocht 3 verschillende dessins uit en sneed ze op maat. Dat ging een paar keer mis, maar het is gelukt. Door een snijfoutje werd het geheel te kort. Dat loste ik op door een strookje zwart-wit papier. 

Over de langste diagonale lijn plakte ik een aantal blaadjes (stempelset van Simon Says Stamps). Want dat is deel 2 van de opdracht: een afbeelding in zwart-wit. 

Ik voegde een neutraal tekstje van Els Brigé toe en klaar!

vrijdag 5 mei 2023

Swap met Daniëlle #47

De eerste vrijdag van de maand. Dat betekent Swaptime! Vandaag laten Daniëlle en ik weer allebei iets zien. De opdracht voor vandaag is: 

Alleen maar liefde (hartjes op je kaart, een lieve tekst of de kleur rood)

Ik koos voor veel rood op mijn kaart. En ook de hartjes kregen bij mij een plekje. Zo leuk, die hartjesstansen in de diverse maten!

De strepenachtergrond maakte ik met een stencil. 

Met dezelfde kleuren Distress Oxide blendde ik een rechthoek waarop ik vervolgens de tekst stempelde. Ik matte de rechthoek op een stukje rood papier uit het blokje dat ook in het pakket zat. 

De hartjes stanste ik ook uit dat rode papier.

Ik ben heel benieuwd wat Daniëlle deze keer gemaakt heeft. Zou zij de stempelset uit het pakket gebruikt hebben?