maandag 8 juli 2019

Welcome boys!

Mijn vakantie is nu echt begonnen! En bij mij start dat altijd met een week waarin ik allerlei klusjes doe. Ik heb een hele lijst met dingen die ik wil doen. Vanmorgen om half zeven uit bed en snel aan de slag. Ik heb vandaag heel wat kunnen doen, maar er staat nog genoeg op de lijst. Ik vind het heerlijk om er mee bezig te zijn, omdat ik in gedachten een opgeruimd en geordend huishouden zie. Ik houd mezelf ermee voor de gek, want met een huis vol jonge kinderen bereik je dat volgens mij nooit. Maar goed, aan het einde van de week is het vast beter dan aan het begin, hihi!

Veel knustseltijd zal ik deze week nog niet hebben. Behalve morgenavond, want dan komt Gerdine lekker knutselen. Maar ik heb nog een paar kaarten die ik nog niet aan jullie heb laten zien. En volgende week heb ik ook een knutseldagje ingepland! 

Ik ben altijd snel door mijn voorraad kaartjes voor geboorte heen. Nu kocht ik een leuk blokje van Echo Park. Ik ging ermee aan de slag en al snel rolden er drie kaartjes uit. Er zitten nog heel veel leuke papiertjes in. Ik ben van plan om binnenkort met dit blokje verder te gaan. Dan heb ik weer een lekker voorraadje kaartje voor de boys. 

Voor meisjes hebben ze ook zo'n soort blokje. Ik heb er even naar gekeken, maar ik ben bang dat daar toch wat minder geschikte papiertjes tussen zitten. Teveel blauw en geel naar mijn zin, denk ik. Voor meisjes kies ik toch snel voor veel roze;) 

vrijdag 5 juli 2019

Swap met Daniëlle en meer...

Een tijdje geleden vroeg ik aan Daniëlle of ze zin had om samen te swappen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe je met dezelfde spullen allebei iets anders maakt. En Daniëlle vond het ook een leuk idee! Een paar weken geleden stuurde ik het eerste pakketje naar Daniëlle. 
Allemaal papiertjes die ik associeer met mannenkaarten. Mannenkaarten vind ik niet zo eenvoudig. Daarom vind ik het leuk om juist hiermee te swappen. Heel benieuwd wat Daniëlle gaat maken!

De opdracht voor deze keer is: 'maak een kaart met het snorretje'. Dit is het bij mij geworden:Het DP is vrij donker. Daarom koos ik ervoor om de tekst om een licht spreekwolkje te zetten. Ik kocht die spreekwolkjes (een setje van drie) een tijdje geleden en heb ze toch al heel wat gebruikt. Je kunt ze gebruiken bij bijvoorbeeld dieren om de indruk te wekken dat het diertje de wens uitspreekt. Maar ik vind het zo ook wel kunnen. 

Verder hebben jullie vast gemerkt dat het de laatste tijd wat rustiger was op mijn blog. Ik had ook niet altijd tijd om bij jullie een kijkje te nemen. Dit had allemaal te maken met het feit dat ik een nieuwe baan heb! Na 15 jaar op dezelfde school gewerkt te hebben, ga ik nu dichter bij huis werken. Ik kan straks op de fiets naar mijn werk. Het was erg druk met afronden van al mijn werk en alvast wat voorbereiden voor de nieuwe school. 
Inmiddels zijn mijn sleutels ingeleverd. Een heel gek idee, hoor! Je bent vertrouwd met je collega's, kinderen, gewoontes, enz. 

Vanaf nu wil ik het bloggen gewoon weer oppakken, want het is te leuk om het te laten schieten! Fijne dag!