maandag 13 maart 2023

Liftchallenge #177

Ik ga proberen om dit jaar aan alle challenges bij de Liftchallenge mee te doen. Maar toen ik de huidige challenge zag, wist ik niet zo goed wat ik ermee aan moest. De opdracht is om de achtergrond van je kaart te kleuren en daarop een achtergrondtekst te maken. Dit mag met embosding, maar hoeft niet. 
Ik heb geen achtergrondstempel met tekst. Gelukkig was er ook een filmpje hoe het ook zou kunnen zonder zo'n achtergrondstempel. En ik wilde m'n voornemen niet zomaar aan de kant zetten, dus ging ik aan de slag.

Ik kleurde eerst een stuk cardstock met Distress Oxide. Hierop stempelde ik wat hartjes.
Ik plakte een paar teksten van Els Brigé achter elkaar op mijn clearblok. Deze stempelde ik met Versafine en bewerkte ik met wit embossingpoeder. Het was best een klusje, omdat ik niet kon zien waar ik gestempeld had. Ik moest dus steeds stempelen, embossen, stempelen, embossen, enz.

Van LindaCrea kreeg ik een tijdje geleden heel lief een paar grote ampersands. Ik koos een zwarte voor mijn kaart. Ik sneed strookjes en stempelde een klein tekstje op het witte strookje. 

Om het geheel af te maken stanste ik wat hartjes en plakte ze op de kaart. 

Het geheel plakte ik op een witte basiskaart. Ik ben helemaal tevreden. En dat geeft me weer extra motivatie om ook met de volgende challenges ook mee te doen.

10 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke kaart heb je gemaakt voor de liftchallenge. Slim opgelost met deze teksten, maar idd een aardig werkje groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van jou dat je niet opgaf, op zulke deelnemers hoop ik altijd! Je hebt je achtergrond supermooi gemaakt en de grote ampersand met tekst, gestreepte rand en hartjes is erg gaaf! Erg leuk dat je voornemens bent om steeds mee te doen, top! Dank je wel voor het meedoen aan deze Liftchallenge, Rhodé.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke uitdaging heb je jezelf gesteld. Ik ga zulke maar niet met mijzelf aan want het lukt soms gewoon niet qua tijd. Wel het KKT probeer ik weer een heel jaar aan mee te doen.
  Maar je kaartje is echt super tof geworden!!Zo leuk met die grote &.
  En ja ik snap dat je er weer even mee bezig was zo.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah... deze is helemaal leuk en als ik lees hoe je de achtergrond hebt gemaakt verdien je een dik applaus! Wat is die goed gelukt.
  Ik vind het een geweldige kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi voornemen! En deze lift is super goed gelukt, wat een werk is dit geweest maar wel met een heel mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben ik blij dat je je niet hebt laten afschrikken omdat je geen achtergrond stempel hebt. Ik vind het zo een geweldig leuk kaartje geworden! Kijk nu al uit naar al je liftkaartjes. Dankjewel voor deze super leuke bijdrage aan de lift challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie. Goed gelukt. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke lieve kaart
  De & teken en dan met de tekst erdoorheen vind ik erg mooi gevonden
  En een mooi streven om met elke challenge mee te gaan doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie kaart is het geworden en je stempelwerk is erg goed gelukt, knap!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk voornemen. Ik kijk er al naar uit ;-) Je hebt het super goed opgelost en echt mooi uitgewerkt! Ik denk juist als je niet alle spulletjes hebt, dat je creatieve brein wordt aangesproken! Heel mooi resultaat. Dank je wel voor deze mooie inzending!

  BeantwoordenVerwijderen