vrijdag 12 juli 2024

Stempel op reis

Er is weer een stempel op reis gegaan. De stempel vertrok bij Daniëlle en kwam bij ons allemaal langs voor een tussenstop. Daniëlle had de set 'Butterfly Dreams' van Simon Says Stamp! voor ons uitgekozen. Heel mooi met al die verschillende vlinders.

Ik zag direct allemaal kleurrijke vlinders voor me. Ik ging aan de slag, maar halverwege liep ik vast. De vlinders opzij gelegd en over op plan B. Dat werd een cadeauverpakking. Ik stempelde de verschillende vlinders op een stuk wit cardstock dat ik daarna sneed en vouwde tot een soort cadeauzakje. Hierin kun je bijvoorbeeld geld of een klein cadeautje doen. 

Een cirkel met zwartwit streepje matte ik op een zwarte cirkel. Daarop een kleine vlinder en een strookje met 'happy birthday' erbij. Tenslotte een stukje zwart floss om de verpakking te sluiten. 

Heel anders dan mijn oorspronkelijke idee, maar ik vind dit ook mooi geworden. En die kleurrijke vlinders wachten gewoon tot ik een beter idee krijg. Ik wordt vast geïnspireerd door de anderen. Kijk je mee?



4 opmerkingen:

  1. Wat leuk, zwart wit! Ik dacht inderdaad vooral aan kleur maar deze cadeauverpakking is zo leuk gemaakt dat ik ook een zwart wit creatie ga maken met de vlinders. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi zo ongekleurd. Leuk idee om er een verpakking van te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel stijlvol zo!! En ja jammer dat het niet lukte met die gekleurde maar dat gaat vast wel goed komen.
    Vooral als je hoofd lekker tot rust komt.
    Fijn weekend!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het alternatief echt prachtig, erg mooi in zwart wit en een chique touch ook! Heb je nu vakantie?

    BeantwoordenVerwijderen